Köszöntelek Titeket, Ébresztők!

Az országban több százezerre tehetjük azok létszámát, akik "felébredettnek" tartják magukat. Rengeteg szervezet, csoport, mozgalom, honlap és Facebook oldal küzd már az információk terjesztéséért, a felébredettek táborának bővítéséért. Nagyon sokan vagyunk, mégsem hallatszik hangunk elég erősen, nem tudjuk a folyamatokat a helyes irányba téríteni.

 

Mindannyian tudjuk, hogy a közös célunk egy új, élhető és igazságos világ megteremtése, ami hatalmas, emberfeletti feladat. A munkát el kell kezdenünk. De mint minden hosszú út, ez is egy kis lépéssel kezdődik.

Javaslom, hogy legyen az első lépés egy olyan alternatív médium létrehozása, amely képes felvenni a versenyt a "rendszerbéli" médiumok hatásával. Hozzunk létre egy szövetséget, amely célja az alternatív tájékoztatás rendszer kiépítése. Nyissuk fel minél több ember szemét, és építsük fel a valóság és igazság felületét.

El kell érnünk, hogy a valóság médiuma ne egyirányú, csupán információkat közlő csatorna legyen, hanem visszacsatolásra képes felület, amely összekapcsolja egymással a felébredetteket. Ha megteremtjük a feltételeket, akkor megszervezhetjük az ébredettek társadalmát, megépülhet a közösségek közössége, amely majd kinövi a sorvadó embertelen "rendszert".

Szövetségbe hívlak Titeket, Ébresztők! Titeket, akik naponta küzdötök az igazság terjesztéséért! Titeket, akik az információkat sok ezer emberhez tudjátok eljuttatni! Titeket, akik oldalaitok népszerűsége okán felelősséggel tartoztok a világ sorsáért!

Ha egy egyszerű Facebook oldal képes hetente tízezrekhez eljuttatni fontos híreket, akkor képzeljétek el mire képes tíz vagy épp száz oldal, honlap, mozgalom és szervezet, ha azok közös stratégia mentén, egymással együttműködve cselekszenek! Ha összefogunk, sikeresek lehetünk.

Találkozzunk és ismerjük meg egymást, keressük meg azt, ami összeköt minket. Dolgozzuk ki az együttműködésünk kereteit és kezdjünk el közösen cselekedni!

Nincs mire várni, nincs kire várni, hiszen ha nem mi, akkor ki?! Ha nem most, akkor mikor?! Javaslom, hogy gyűjtsük össze mindazokat, akik már rendelkeznek a nyilvánosságot elérő és megszólítani képes oldallal, csoporttal, mozgalommal, honlappal vagy szervezettel stb. vagy részt venne a munkában. Találkozzunk rendszeresen és szervezzük meg magunkat!

Csatlakozzatok a médiaszövetséghez!

A szövetséghez csatlakozott oldalak, honlapok, felületek, közösségek, csoportok:
- Közösségépítő Mozgalom - www.kozossegepito.netfacebook.com/kozep
- Láss, ne csak nézz - facebook.com/lassisnecsaknezz
- Jelenések - www.jelenesek.hufacebook.com/jelenesek
- Magyar Geotermikus Köztársaság - facebook.com/GeotermikusKoztarsasag
- Indián holokauszt - facebook.com/IndianHolokauszt
-
 Magyarok mentsük meg az emberiséget - facebook.com/Magyarok-mentsuk-meg-az-emberiseget


Közösségépítő újság

Ez egy újság-tervezet, amely célja egyelőre annyi, hogy elinduljon általa egy közös gondolkozás, együttműködés vagy esetleg munka. Első lépésként szeretnénk kikérni mindenki véleményét. A jelenlegi szöveg előkészítésébe azért nem került senki bevonásra, mert - a tapasztalatok szerint - soha nem jutunk el sehova, ha pusztán egy újság-alapítás ötletével rendelkezünk. Most viszont már van egy nyomdakész újság-tervezet, amiről lehet beszélni, alakítani, jobbá tenni (esetleg szétszedni). Az első körös véleményezés után vélhetően kialakul egy olyan verzió, amelyet elfogadhatónak tart minden együttműködő csoport.

A kiadványban szereplő csoportok/mozgalmak kiválasztása szubjektív volt: elsősorban azok kerültek bele, akik nagy érdeklődő/támogató háttérrel rendelkeznek, vagy rendkívül aktívak/szervezettek, vagy kiforrott elméleti tudásbázisra alapozva tudnak alternatívát felmutatni a jelenlegi világrenddel szemben, vagy mert az általuk képviselt ügy aktuális és fontos.

Jó lenne elérni, hogy képesek legyünk a közös munkára, mert - bár eltérő a kiindulási pont és más az út - a cél ugyanaz: a Föld bolygót jobbá, az emberek életét emberivé tenni. Azt kell megtalálni, hogy mi a közös bennünk, és nem azt, ami elválaszt (pont ezen megosztás révén uralkodhatnak rajtunk nagyjaink évezredek óta).

A kiadvány-tervezet pdf. formátumban történő megnyitásához kattintson a képre!